Gratis Offerte? Bel nu 020 - 482 51 92
Badkamer lekkage reparatie Amsterdam

Wilt u een vakkundige verbouwing van uw badkamer?

Neem nu contact op

Badkamer lekkage Amsterdam- 24 uurs dienst

Heeft u een lekkage in badkamer of toilet in Amsterdam of omgeving? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen dat uw probleem dezelfde dag nog is verholpen! Wij sporen het lek op en repareren de lekkage binnen 24 uur. Ook eventuele gevolgschade lossen we voor u op. En op onze werkzaamheden geven wij standaard een garantie van 5 jaar, zodat u in de toekomst verzekerd bent van een lekvrije badkamer!

Erkend badkamer lekkage- en schadeherstel

Behalve reparatie van uw lekkage(s), herstellen we ook beschadigde kitnaden en voegen. TNS Amsterdam verzorgt daarnaast alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden en waarborgt een lekvrije waterzijdige installatie in badkamer en toilet. Dat is service die u van TNS mag verwachten!

Afwikkeling met uw verzekering

Een lekkage kan plotseling ontstaan en brengt vaak een hoop waterschade toe aan uw vloer of wand. Of nog erger: het kan ook schade veroorzaken bij de buren. In de meeste gevallen bent u met een opstal- of inboedelverzekering verzekerd tegen waterschade. TNS helpt u graag met de afwikkeling van uw verzekering. Zo nemen wij contact op met uw verzekeringsmaatschappij en zorgen voor de nodige correspondentie en afhandeling. Neem contact op met TNS om de mogelijkheden te bespreken.