Gratis Offerte? Bel nu 020 - 482 51 92
Wandtegels plaatsen Amsterdam

Wij hebben zeer veel ervaring met vloer- en wandtegels

Neem nu contact op

Uw nieuwe wandtegels vakkundig geplaatst

Nog meer dan vloertegels bepalen wandtegels in grote mate de sfeer en uitstraling van een betegelde ruimte. Het is belangrijk om de juiste (combinatie van) wandtegels te gebruiken om de sfeer te creëren die u voor ogen heeft. TNS Tegelzetters heeft hier veel ervaring mee en helpt u graag om de meest geschikte wand tegels te kiezen.

Neem contact op als u meer wilt weten over ons assortiment wandtegels en de mogelijkheden.

Wandtegels aanbrengen

Bij het aanbrengen van wandtegels spelen andere factoren een rol dan bij vloertegels. Bij badkamers, douches en toiletten moeten we rekening houden met vocht en zorgen we ervoor dat voegen waterdicht zijn. Bij keukens hebben we te maken met intensief gebruik en hitte, dus ligt de keuze voor keramische wandtegels voor de hand. Deze zijn vuur- en krasbestendig en trekken niet krom. We kijken ook altijd met wat voor soort muur we te maken hebben, want op een dun gipswandje kun je bijvoorbeeld niet zomaar een zware kwaliteit wand tegels aanbrengen. Ook hier geldt: vakmanschap is meesterschap, en u kunt erop vertrouwen dat TNS uw wandtegels altijd op verantwoorde wijze plaatst.

Assortiment wandtegels

De keuze van de juiste wandtegels kan best lastig zijn, al was het alleen maar omdat er ongelooflijk veel verschillende typen zijn. We raden onze klanten altijd aan te kiezen voor kwaliteit, dan weet u namelijk zeker dat de tegels jaren lang meegaan. Wij bieden u een ruime keuze aan topkwaliteit wandtegels van bekende merken zoals Mosa, Rak, Pastorelli, Apavisa, Villeroy & Boch en Sphinx en natuurlijk in natuursteen. U kunt zich bij ons rustig komen oriënteren en we geven u graag advies over de verschillen soorten wandtegels. Nog een voordeel als u bij ons wandtegels koopt: bij afname van minimaal 30m2 krijgt u ze tegen inkoopprijs!

Wand en muur plaatsen

Bij TNS zijn we in de eerste plaats tegelspecialisten, maar we draaien onze hand niet om voor het plaatsen van een wand of muur. Het komt bijvoorbeeld voor dat een klant een wand wil laten betegelen die hier eigenlijk niet sterk genoeg voor is. In dat geval breken wij de wand af en zetten een nieuwe en sterkere neer, zodat we daar veilig tegels op kunnen aanbrengen. Ook gebeurt het regelmatig dat klanten hun nieuwe badkamer of keuken niet alleen willen laten betegelen, maar ook meteen de indeling willen aanpassen. Wij kunnen dat vakkundig voor u doen, inclusief het maken van een tekening. En uiteraard nemen wij ook de afwerking voor onze rekening. Gaat u eenmaal iets veranderen, dan is het vaak mooier om een gehele wand opnieuw te stukadoren. Dat geeft meteen een mooi egale ondergrond voor het aanbrengen van wandtegels.