Tegelzetten in de keuken

Bij het uitzoeken van de wandtegels voor uw keuken maar ook bijvoorbeeld voor uw badkamer kunt u natuurlijk terecht in onze showroom in Amsterdam Noord. Hier vindt u ondermeer allerlei keuken wandtegels van natuursteen, mozaïek tot keramische tegels. Indien u al de juiste wandtegels heeft uitgekozen, helpen wij u graag met het plaatsen hiervan. Bij het plaatsen of wijzigen van uw keuken kunt u ook bij ons terecht. Wij helpen u dan met het omleggen van leidingen en het monteren van de keukenkasten en inbouw apparatuur.

Keuken montage en technische installatie

Heeft u plannen om een nieuwe keuken te plaatsen? Wellicht heeft u zelfs al een nieuwe keuken uitgezocht. Met het monteren van een nieuwe keuken is een aanpassing in de technische installatie vaak vereist. TNS helpt u graag met het verwezenlijken hiervan. Wij zijn u graag van dienst met het verleggen van gas- en waterleidingen en elektrische aansluitingen.

Keukentegels

Natuurlijk ook voor de vloer zijn keukentegels de ideale uitkomst. U kunt zelfs kiezen voor tegels die geschikt zijn voor vloerverwarming Zo krijgt uw keuken een robuuste uitstraling, die ook nog eens bijdraagt aan een lange duurzaamheid van uw keuken. Zo wordt uw keukenvloer slijtvast, krasbestendig en zal tegen een stootje kunnen. Bijkomend voordeel van keukentegels is dat het eenvoudig schoon te houden is.

Natuursteen keukenblad

Voor optimaal gemak tijdens het bereiden van uw maaltijden is een goed keukenblad van essentieel belang. Een natuursteen keukenblad is eenvoudig schoon te maken en heeft een lange levensduur. Als u nog geen natuursteen keukenblad heeft, zijn wij de ideale partner om samen met u het meest geschikte blad voor u te leveren en op maat te maken. Wij leveren overigens natuursteen voor het hele huis en voor uw terras in de tuin.

Badkamer Ilpendam

Badkamer Amsterdam Centrum

Badkamer Amsterdam West

Vraag een offerte aan
    Shopping Basket