Lekkage repareren en lekdetectie Amsterdam

Heeft u lekkage? We weten het als geen ander, er is niets vervelender dan water op plekken waar het niet thuishoort. Lekkages zorgen voor ontzettend veel ellende en vaak wordt de gevolgschade erger als u er niet snel bij bent. Wacht u te lang met reparatie, wordt de ruimte vochtig en er kunnen natte plekken op muren en plafonds ontstaan. Met alle gevolgen van dien.

Om de schade zoveel mogelijk te beperken, verhelpen wij uw lekkages graag zo snel mogelijk. Het liefst zelfs binnen 24-uur. Uw lekkage in Amsterdam met spoed laten oplossen door een expert? Bij TNS werken ervaren loodgieters die weten wat ze doen. TNS heeft een 24-uurs spoedservice; waardoor onze vakmannen in Amsterdam en omstreken in no-time uw lekkage verhelpen met een duurzame oplossing. Al sinds de jaren 90 zijn wij dé specialist binnen de regio Amsterdam wanneer het aankomt op het water-, dak- en leiding-lekkages. Bel ons snel op 020 – 482 51 92 en we komen zo snel mogelijk bij u langs.

Wat kost het repareren van een lekkage en het opnemen van de schade?

Natuurlijk wilt u niet voor verborgen kosten komen te staan. Bent u benieuwd naar de kosten om uw lekkage te laten verhelpen en om een lekdetectie te laten uitvoeren door onze loodgieters? De kosten voor een lekkage oplossen en lekdetectie zijn onder meer afhankelijk van het soort lek (badkamer lekkage, daklekkage, algemene waterlekkage voegen en kitnaden of een lekke waterleiding) en de ernst van de schade. 

Voor het opmaken van een lekkage rapport ter plaatse, rekenen wij € 250,-. Als u dat wenst kunnen wij u ook snel van een offerte voorzien voor de reparatie van de lekkage. Vaak kunnen bijna alle kosten overigens op uw inboedelverzekering worden verhaald. Daar heeft u het lekkage rapport voor nodig. Uniek is dat u bij het lekkage rapport meteen een reparatie advies van ons ontvangt. 

TNS rekent geen voorrijkosten. U krijgt bij ons de beste service van Amsterdam voor een scherpe prijs. Doordat wij onze prijzen voor aanvang van de werkzaamheden duidelijk communiceren, komt u achteraf niet voor nare verrassingen te staan.

24/7 spoedservice voor uw lekkage in Amsterdam

Als er sprake is van spoed kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Bij ons loodgietersbedrijf staan dag en nacht mensen stand-by om direct reparaties te kunnen verrichten. Dus ook voor uw lekkage in Amsterdam en omstreken geldt: u kunt echt op elk tijdstip bij ons terecht.

Neem vrijblijvend contact op

Met een nauwkeurige omschrijving van de lekkage en goede foto’s kunnen we u een goede prijsinschatting geven. Bel ons op 020 – 482 51 92 en we kunnen u al vrij snel een indicatie geven. Heeft het iets minder spoed? Dan kunt u uiteraard ook het contactformulier invullen voor een gratis offerte. Stuur goede foto’s en een duidelijke omschrijving mee. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw aanvraag verder te bespreken!

Afwikkeling met uw verzekering

Een lekkage kan plotseling ontstaan en brengt in het ergste geval ook nog eens waterschade toe aan uw vloer of wand. Of erger: het veroorzaakt schade bij de buren. In de meeste gevallen bent u met een opstal- of inboedelverzekering verzekerd tegen waterschade. TNS helpt u graag aan de juiste informatie om de schade in te dienen bij uw verzekering. Zo kunt u bij ons een lekkage detectie rapport afnemen die u kunt indienen bij uw verzekeringsmaatschappij. Wij zijn echt pas blij wanneer u dat bent!

Waar ontstaat lekkage eigenlijk?

Er zijn verschillende plaatsen waar een lekkage kan optreden. Overal waar leidingen lopen kan er één gaan lekken. Zeker als de leiding niet vakkundig is geïnstalleerd of verouderd is, Dit kan in de keuken of de kelder zijn, maar ook in de badkamer. Ook oude of slecht aangebrachte voegen en kitnaden kunnen een oorzaak zijn. Een oude of verkeerd aangesloten kraan, douche, wc of vloerverwarming kan de boosdoener zijn. Als snelle noodoplossing raden we altijd aan om de hoofdaansluiting van het water dicht te draaien. Bij een verouderd of slecht onderhouden dak kan ook een daklekkage ontstaan. Dit merkt u dan vaak tijdens een harde regenbui. Waterschade is een sluimerende moordenaar en heeft altijd spoed. Neemt u bij het vermoeden van een lekkage meteen contact met ons op. In deze gevallen is het beter te vroeg dan te laat!

Wanneer er een lekkage in een leiding ontstaat, is vaak wel meteen een reparatie nodig. Het kan een klein lek zijn in bijvoorbeeld een verbindingsstuk waar langzaam water uit druppelt. Is de druk hoger, loopt ook de schade sneller op. Ook kan een leiding springen en daarmee voor een grote lekkage zorgen, wat bijvoorbeeld voor een volgelopen kelder kan zorgen. In dit geval is het belangrijk om zo snel mogelijk de watertoevoer af te sluiten en de waterleiding te vervangen.

Laat TNS uw lekkage verhelpen!

Een lekkage zo snel mogelijk repareren is belangrijk, maar eerst dient de exacte oorzaak en de bron van de lekkage achterhaald te worden. En dat kan soms best lastig zijn, aangezien leidingwerk vaak is weggewerkt achter een muur. Om de lekkage op te sporen kan de loodgieter gebruik maken van moderne lekdetectie apparatuur. Als het lek eenmaal gevonden is kunnen onze reparateurs de problemen snel en vakkundig verhelpen en u zo veel extra schade besparen. Tevens adviseren ze u graag over de mogelijkheden om lekkages in de toekomst te voorkomen.

TNS, uw loodgieter in Amsterdam

Behalve reparatie van uw lekkage(s), herstellen we ook beschadigde kitnaden en voegen. TNS Amsterdam verzorgt daarnaast alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden en waarborgt een lekvrije waterzijdige installatie in badkamer en toilet. Dat is service die onze standaard is en u ook van TNS mag verwachten!

Vraag Offerte aan

Bel ons, of vul het contactformulier en en we komen zo spoedig mogelijk bij u terug!

Bel 020 - 482 51 92

Vul contactformulier in

Vraag een offerte aan
    Shopping Basket