Natuursteen tegelzetter Amsterdam

TNS Tegelzetters, uw natuursteen tegelzetter bij uitstek! Natuursteen is bij uitstek geschikt voor het maken van vloeren. Een natuurstenen vloer is niet simpel slijtvast, hij is praktisch onverwoestbaar. Ongeacht de stijl van uw interieur is er altijd wel een natuursteen vloer die erbij past. Bij TNS Tegelzetters kunt u onder andere kiezen uit Belgisch hardsteen (arduin), marmer, graniet, basalt en leisteen.

Binnen elke soort natuursteen is de variatie in structuur en kleur haast oneindig en geen enkele tegel is precies hetzelfde. Dat komt doordat natuursteen een natuurproduct is dat afkomstig is uit een steengroeve en vervolgens wordt verwerkt tot tegels in een fabriek. Bij de aanschaf van een natuursteen vloer moet u zich dit goed realiseren en rekening houden met de verschillen.

Ook wat betreft de afwerking zijn er vele mogelijkheden met een natuursteen vloer. Zo wordt harde natuursteen zoals marmer vaak geschuurd en/of gepolijstGevlamd is een bewerking waarbij de natuursteen vloer in contact wordt gebracht met vuur, waardoor de oppervlakkige laag openbarst en een speciale textuur krijgt.

Natuursteen impregneren

Ook voor het impregneren van uw natuursteen vloer of wand kunt u bij TNS terecht. Behalve het aanbrengen van impregneer, kunnen we u tevens adviseren over de juiste onderhoudsmiddelen en -methodes. Zo krijgt uw tegelwerk de uitstraling die het verdient!

Natuursteen en vloerverwarming

Natuursteen kan koud aanvoelen en dat weerhoudt sommige mensen ervan om het aan te schaffen. Maar er is en simpele en zeer comfortabele oplossing: natuursteen in combinatie met vloerverwarming. Dit zorgt ervoor dat uw vloer altijd behaaglijk aanvoelt. Bovendien wordt uw huis op aangename en voordelige wijze verwarmd. TNS vertelt u graag alles over natuursteen en vloerverwarming.

U denkt over natuursteen in uw huis? Neem contact met ons op.

Vraag een offerte aan
    Shopping Basket