Vloertegels laten leggen door Tegelzetters Amsterdam

Wij gaan zeer nauwkeurig te werk tijdens het leggen van uw nieuwe tegelvloer. Zo beschikken wij over de juiste gereedschappen en werken de tegelzetters van TNS altijd volgens de laatste normen. Bij TNS Tegelzetters Amsterdam vindt u niet alleen de beste tegelzetters, wij leveren ook vele soorten en formaten vloertegels. Huurt u ons in, dan laten we u graag kennismaken met ons enorme assortiment vloertegels en vertellen u met alle plezier welke tegels het meest geschikt zijn voor uw wensen.

Uw vloertegels professioneel geïnstalleerd

Het goed leggen van vloertegels lijkt misschien eenvoudig, maar er zijn nogal wat factoren om rekening mee te houden. Is de ondergrond bijvoorbeeld poreus of niet? Gaat het om tegels in een vochtige of droge ruimte? Wordt de ruimte intensief gebruikt? Zo ja, dan wilt u uiteraard graag kras- en slijtvaste vloertegels. Wanneer is het beter om lijm te gebruiken en wanneer juist cement bij het betegelen van een vloer? De vakmensen van TNS tegelzetters hebben ervaring met alle situaties en met alle typen vloertegels, zowel met natuursteen als keramische vloertegels.

Van klein formaat tot XXL Vloertegels

Wij hebben een zeer uitgebreide keuze aan formaten vloertegels in ons assortiment. De meeste mensen kiezen voor wat kleinere tegels tot 30 cm, maar we leggen ook regelmatig heel grote vloertegels tot wel 2 meter in doorsnee. Vooral in grote ruimtes komen extra grote vloertegels goed tot hun recht. U begrijpt natuurlijk dat het leggen van XXL vloertegels een secuur karwei is; de tegels zijn vaak erg zwaar en er is veel vakmanschap voor nodig om ze goed vlak te leggen. Maar het resultaat is vaak fantastisch!

Ons assortiment vloertegels

Van een groot en gerenommeerd tegelzetbedrijf als TNS mag u natuurlijk verwachten dat wij de beste kwaliteit vloertegels leveren. En zo is het ook: bij ons vindt u bekende merken keramische vloertegels zoals Mosa, Rak, Pastorelli, Apavisa, Villeroy & Boch en Sphinx in vele maten en kleuren. Ook in natuurstenen vloertegels hebben wij een grote keuze. Nog geen duidelijk idee over welke vloertegels u wilt? Wij tonen u graag de verschillende soorten tegels en adviseren u desgewenst over de beste toepassing ervan.
Neemt u minimaal 30m2 aan vloertegels af, dan leveren wij deze tegen inkoopprijs!

Vloertegels lijmen en voegen

Zoals gezegd is het lijmen en voegen van vloertegels en heel precies karwei. Zo kan het nodig zijn om de ondergrond te egaliseren of te impregneren met een voorstrijkmiddel. Bij natuurstenen vloertegels gebruiken we vaak cement of mortel om te zorgen dat de tegels absoluut vast komen te liggen. Bij het voegen van vloertegels is het belangrijk om te weten of ze in een droge of vochtige ruimte liggen. Tijdens de renovatie van de badkamer bijvoorbeeld, is het natuurlijk zaak om waterdicht voegcement te gebruiken om lekken te voorkomen. Ook van belang is de breedte van de voeg, die rekening moet houden met krimpen en uitzetten van de vloertegels. Vanzelfsprekend gebruiken wij alleen A-kwaliteit voegsel en krijgt u 5 jaar garantie op ons tegelwerk.

Vloertegels & vloerverwarming

Vloertegels laten zich prima combineren met vloerverwarming. Wilt u in alle seizoenen een behaaglijk warme vloer, dan is vloerverwarming een prima idee. Zowel keramische als natuursteen vloertegels zijn te combineren met vloerverwarming en u kunt deze ofwel aansluiten op uw bestaande CV-systeem of kiezen voor elektrische vloerverwarming.

Wilt u meer informatie, of een vrijblijvend offerte op maat? Neem contact op.

Vraag een offerte aan