Uw badkamer installatie monteur in regio Amsterdam

Heeft u een nieuw huis in de regio Amsterdam en wilt u een mooie badkamer laten installeren? Of bent u uitgekeken op uw bestaande badkamer en is deze toe aan een facelift? TNS is uw ideale partner voor badkamer installatie Amsterdam omdat wij ervaring hebben met alle voorkomende werkzaamheden zoals aanleggen van elektra, loodgieterswerk, installeren van sanitair en eventuele invaliden aanpassingen. Onze tegelzetters zijn werkzaam in Amsterdam en omgeving, waardoor de vakmensen van TNS de kennis bezitten om iedere badkamer installatie tot een succes te brengen.

Neem contact op voor een afspraak of een offerte op maat

Vakkundige installatie van uw badkamer

Heeft u al een ontwerp voor uw badkamer klaarliggen, dan kunnen wij snel en precies vanaf tekening werken. Uiteraard verzorgen wij vooraf een gedetailleerde offerte en geven we u een idee van de tijd die nodig is om de sanitaire installatie af te ronden. Van invloed daarbij zijn natuurlijk zaken als de keuze van sanitair en tegels, de complexiteit en de omvang van de klus.

De installatie van een badkamer omvat vanzelfsprekend ook het aanleggen van elektra voor verlichting, verwarming, stopcontacten en mogelijk ook vloerverwarming. Verder komen er loodgieterswerkzaamheden bij voor de aan- en afvoer van water- en gasleidingen, kranen en douches. Bij een geheel nieuwe badkamer zal dit gemakkelijker zijn dan bij een badkamer renovatie, omdat de leidingen er in het laatste geval al liggen en mogelijk omgeleid moeten worden. Vanzelfsprekend doen we dit uiterst professioneel en zorgen we ervoor dat alles netjes weggewerkt wordt.

Badkamer advies en ontwerp

Heeft u nog geen duidelijk idee wat u wilt met uw badkamer, dan gaan we graag met u om de tafel om de mogelijkheden door te spreken. Vakkundig advies is beslist niet overbodig, want veel mensen raken overdonderd door de oneindige mogelijkheden op het gebied van badkamer installatie. Douche in het bad of apart? Bad met of zonder jacuzzi? Losse kranen of een mengkraan? Wel of geen vloerverwarming? TNS kan op basis van uw situatie, uw wensen en uw budget een gericht advies geven. Dat is niet alleen makkelijk, het kan u ook nog eens geld besparen. We kunnen ook een ontwerp voor u maken zodat u alvast een goed idee heeft van de indeling van uw sanitair.

Badkamer tegels

Tegels bepalen in belangrijke mate de sfeer van uw badkamer. Koel of warm, modern of klassiek, rustig of levendig; het type, kleur en legpatroon van de wand- en vloertegels is iets waar u zorgvuldig aandacht aan moet besteden, want u zult er vermoedelijk vele jaren tegenaan kijken. Ook hierbij zijn we u graag behulpzaam met frisse ideeën en deskundig advies. Tegelzetten is onze specialiteit en dus gebeurt dit bij het installeren van uw badkamer met de grootste precisie. U krijgt dan ook 5 jaar garantie op alle werkzaamheden, inclusief lijmen en voegen.

Sanitair installatie specialist Amsterdam

Mooie, functionele en comfortabele nieuwe sanitaire voorzieningen zijn de belangrijkste elementen in uw badkamer. Goed werkende kranen en douches, een lekker ligbad en wellicht de luxe van vloerverwarming maken uw badkamer tot een ruimte waar het goed toeven is. Daarbij past sanitair van A-kwaliteit en vanzelfsprekend vindt u dat bij TNS: wij leveren topproducten van onder andere Grohe, Sphinx, Villeroy & Boch, Vola, Hans Grohe, Geberit, Viega en Plieger. Laat u uw badkamer door ons installeren, dan krijgt u al het sanitair tegen inkoopprijs.

Voor meer informatie over sanitair installatie in de regio Amsterdam neem contact met ons op

Bekijk onze projecten

Badkamer Ilpendam

Badkamer Amsterdam Centrum

Badkamer Amsterdam West

Vraag een offerte aan
    Shopping Basket