Beton Ciré specialist

Beton Ciré is de laatste tijd erg in de mode, maar wat is het precies? Beton Ciré oftewel gewreven beton is afkomstig uit Frankrijk. Het is een speciaal soort stucwerk op cementbasis dat er na droging en afwerking uitziet als steen, maar het voelt tegelijk warm aan en heeft een levendige structuur. Dit maakt het bij uitstek geschikt voor een modern en strak interieur. Beton Ciré is wat duurder dan traditioneel stucwerk, maar het is veel sterker en slijtvaster en gaat dus bijzonder lang mee. En dat terwijl het maar 2 tot 3 mm dik is. Beton Ciré hecht op praktisch alle ondergronden zoals hout, gipsplaat, tegels of beton, mits deze goed voorbewerkt en vlak gemaakt zijn. De badkamerspecialisten van TNS laten u graag kennismaken met alle voordelen van Beton Ciré.

Indien u meer wilt weten neem dan contact op

Beton Ciré in badkamer of toilet

Beton Ciré heeft, anders dan tegels, geen voegen en wordt bijna altijd afgewerkt met een coating. Dat levert een waterdichte vloer en wand op die gemakkelijk schoon te houden is en dus bijzonder geschikt voor badkamers, douches en toiletten. Schimmel, vuil en bacteriën kunnen amper hechten op het gladde oppervlak. U hoeft dan ook geen chloor, bleek of andere agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken.

Eenmaal aangebracht heeft Beton Ciré een uitstraling als van natuursteen, glad maar toch warm door de unieke structuur. Bovendien kan Beton Ciré in een groot aantal kleuren -meer dan 50- opgebracht worden. Wilt u uw oude badkamer omtoveren tot een hypermodern en chique verblijf, dan is Beton Ciré een perfecte keuze. Naast wanden en vloeren kunnen de specialisten van TNS ook baden en badkamermeubels met Beton Ciré afwerken. Geheel op maat voor uw badkamer.

Luxe badkamer met sierbeton

Droomt u ook van een luxe badkamer waar u geniet van een heerlijk bad of verfrissende douche? Met sierbeton geeft u uw badkamer precies die luxueuze sfeer en behaaglijke uitstraling waarnaar u op zoek bent. Door de combinatie van materialen en de manier van aanbrengen krijgen de wanden een interessante structuur die nooit verveelt. Kies uit een van de vele kleuren en combineer deze met een uitgekiende sfeerverlichting. TNS tegelzetters is erkend specialist in het aanbrengen van Beton Ciré en wij lichten u graag voor over de bijzondere voordelen van dit materiaal.

Eigenschappen van Beton Ciré

Door zijn bijzondere samenstelling heeft sierbeton een hele reeks gunstige eigenschappen die van pas komen bij gebruik in badkamers en toiletten. De cementbasis in combinatie met een speciale hars zorgt ervoor dat Beton Ciré van zichzelf al zeer sterk en slijtvast is. Normaal stucwerk is op kalkbasis en dus veel kwetsbaarder. Met de gebruikelijke coating wordt het daarnaast waterafstotend, krasbestendig en vuilwerend. Gebruikt u sierbeton op uw badkamervloer, dan dient u wel te vermijden dat er langdurig water op blijft staan.

Bekijk onze projecten

Badkamer Ilpendam

Badkamer Amsterdam Centrum

Badkamer Amsterdam West

Vraag een offerte aan
    Shopping Basket