Badkamer renovatie Amsterdam met TNS

Bent u op zoek naar een partner voor badkamer renovatie? Met een badkamer renovatie verzorgd door TNS Tegelzetters bent u zeker van een kwalitatief goed geïnstalleerde badkamer, uitgevoerd door geschoolde vaklieden met verstand van zaken. Wij kan u natuurlijk voorzien van nieuw sanitair, nieuwe tegels en badkamermeubelen. Ook het installeren van inloopdouches is een specialiteit van TNS Tegelzetters. Met een badkamer renovatie kunt u uw bestaande badkamer een geheel ander aanzicht geven. TNS gaat graag met u in gesprek om te laten zien wat er mogelijk is. Voor een complete renovatie van uw badkamer, alles uitgevoerd onder één dak. Bij TNS tegelzetters kunt u terecht voor uw elektrische installatie, waterzijdige installatie, cv-installatie, tegelwerk, stucadoorswerkzaamheden, maar ook voor timmerwerken en het maken van wanden met nissen. TNS Tegelzetters levert maatwerk!

Badkamer ontwerp

Bent u iemand die de badkamer alleen gebruikt voor een snelle douche, tanden poetsen en een kort bezoek aan de WC? Of houdt u juist van een lang en luxe bad en uitgebreid uw toilet maken? In het eerste geval zal renovatie van uw badkamer vooral functioneel zijn. Bijvoorbeeld met een nieuwe douchecabine of het vervangen van oude kranen. In het tweede geval wilt u misschien wel een ligbad met jacuzzi installeren, een massagedouche of wilt u de sfeer compleet veranderen door nieuwe tegels en vloerverwarming.

Heeft u plannen voor een ingrijpende renovatie van uw badkamer, dan is het vaak verstandig om een ontwerp te laten maken. TNS is u hierbij graag van dienst. We luisteren goed naar uw wensen en komen op basis daarvan met voorstellen voor aanpassingen in uw badkamer die we vertalen in een schets. Vervolgens meten we alles door en verwerken we de details in een alomvattend ontwerp. Daarbij geven wij natuurlijk aan welke materialen we gaan gebruiken, welk sanitair en wat de bijkomende werkzaamheden zijn. U krijgt een gedetailleerde offerte zodat u precies kunt zien wat de kosten zijn van uw badkamer renovatie.

Sanitaire producten

Afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden neemt de badkamer renovatie een tot drie weken in beslag. Voordat we beginnen is het zaak dat u een aantal zaken gereed heeft, zoals nieuw te installeren sanitair, nieuwe tegels, badkamermeubels etc. Wij helpen u graag met het maken van een goede keuze en wij leveren topproducten van bekende merken zoals Hans Grohe, Sphinx, Plieger, Villeroy & Boch, Geberit en Viega. Als wij uw badkamer renoveren, krijgt u deze producten tegen inkoopprijs geleverd. Uiteraard bent u welkom in onze showroom om rond te neuzen in ons assortiment sanitair en tegels. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken, dan helpen we u graag met een doeltreffend advies.

Afronding badkamer renovatie

Wij plannen de uitvoering van uw badkamer renovatie uiteraard in nauw overleg met u, zodat u weet wanneer en hoe lang u geen gebruik kunt maken van de badkamer. Onze vakmensen gaan aan de slag en zorgen dat de overlast zoveel mogelijk wordt beperkt. Natuurlijk mag u van een professioneel bedrijf als TNS verwachten dat wij uw badkamer renovatie perfect afwerken, tot en met de laatste voeg van de laatste tegel. U krijgt dan ook 5 jaar garantie op alle werkzaamheden.

Bekijk onze projecten

Badkamer Ilpendam

Badkamer Amsterdam Centrum

Badkamer Amsterdam West

Vraag een offerte aan
    Shopping Basket